Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Randivideók :)

Syreni Címkék: videó szex charlie randi összehasonlítás dinamó helga rattus2010.02.28. 10:25

Először is az adatok: Helga házipatkány léptékben mérve ÓRIÁSI :D Ugye 150-200gr között írja az okos (...) szak(...)irodalom a nőstények súlyát, ehhez képest a kisasszony 260gr-ot nyom :O Persze norvégokhoz képest még mindig kicsi, plusz a téli bundája is nagyon naaaagy és széééép és vastag :)

Amit pedig sokan tapasztalhattak meg személyesen is, ugyanis rögtön a megérkezés után jött a megdöbbenés, hogy Helga mennyire szociális is tud lenni...kérdés nélkül átmászott mindenkire, szaglászott, rohangált...pedig néha még adamnál se marad meg. Jó volt látni, hogy nem egy rettegő vadállat...

...ellentétben a fiúkkal, akiket eddig a Szputnyikban fekve vagy elrohanva láttam. Mikor aztán a ketrecen keresztüli összeszagoltatást Helga ketrecbe továbbítása követte, a srácok is felélénkültek. Helga úgy pörgött a jajdefélek-jajmegesznek-jajdecsinivagy-hmmilyenérdekesszagodvan-jajjmiértjösszutánam-jajjhagyjálmár-jajdefélek körben mint a rotációs kapa. Aztán rendes nőhöz méltóan elkezdett rendet vágni a férfiak között: almot pakolt a házikóban, kérette magát - majd elmenekült, sivalkodott, lenyomta a fiúkat, kaját spájzolt...és nem adta meg magát. Az egyik fiú az abszolút macsót, a másik a romantikus Casanovát alakította, Helga pedig ide-oda rohangált e kettő között: hol az egyikkel verekedett, hol a másikkal nyalogatták egymást...

Most épp utál, hogy képes voltam otthagyni ennyi ideig (4-5órát volt benn kis megszakításokkal), de nincs mit tenni, hétfőn újra próbálkozunk és ha kell, estére is ott marad. Nem egy gyorsvonat a banda, a srácok beszariak, Helga meg túl gyors :)

És akkor a videók :)

És akkor a végére egy érzékletes videó a leendő vőlegények természetéről...:D

A bejegyzés trackback címe:

https://rattus.blog.hu/api/trackback/id/tr51796471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása