Kézben

Syreni Címkék: helga szocializálás2009.10.11. 23:42

Helga minden további nélkül alszik a pólóm alatt (például most is), azon belül meg szinte akárhol (vállon, hónaljban, melltartóban, hasnál).

Viszont, ketrecből kivenni még mindig csak küzdelmek árán lehet, menekül, ha kézbe kerül és kell pár perc, mire lenyugszik. Addig, ha elugrik, akkor elmenekül (mint tette ezt ma vagy háromszor), akkor aztán lehet felmosórongyosat játszani a PVC-n, hogy éppen hol van, majd erőszakkal összevadászni. Kézben amúgy sem nagyon marad meg, vagyis nem szívesen, inkább elmászkál, -bújik.

A nagyok még mindig gyepálják, ő meg a raktárnak használt házban üldögél (hiába, nem hülye, ül a kaján). Nem tudom, hogy nem emiatt vadult-e meg kicsit, vagy hogy az elmúlt 2-3 napban csak napi 6-7 órát volt emberközelben, nem 16-17et. Mert ugye a játszótér, ma a börze és máris fele/harmada idő emberkézben.

Nehéz döntés, hogy lássam játszani vagy inkább szelidítsem, de akkor marad a macerálás.

A bejegyzés trackback címe:

https://rattus.blog.hu/api/trackback/id/tr141443813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása