Változások

Syreni Címkék: adatok összehasonlítás helga2009.10.12. 00:04

Helga napról napra másmilyen. Még én, aki állandóan látom is észreveszem rajta, hogy reggelről estére vagy épp estéről reggelre nő. Rettenetesen gyorsan fejlődik. Átalakul a fejszerkezete, egyre szélesebb, nem olyan feltűnően hegyes.

Ezen kívül sötétedik (szerintem, mások szerint annyira nem feltűnő). Sokkal több a fekete szőrszála, egyre kevésbé zöldes-barnás-sárgás-norvégkölyök színű. Hosszabbodik és sűrűsödik a szőre és a bajsza is, feketedik a füle (nemrég még csak a vége volt fekete, mostanra csak a töve rózsaszín). A bőre még mindig nagyobb, mint ő, a fülei a szemére érnek, de a bőrét is fel lehet gyűrni és így sharpeipatkányt csinálni belőle.

A futóművei hatalmasak, a talpa továbbra is halványlila (nem olyan fekete, mint a norvégoké, de sötétebb, mint a felső rész). A farka kétszínű, a feneke fekete, a hasa fehér, a hátoldala pedig a gerincénél a legsötétebb (olyan, mint egy csík a gerincén), onnantól világosodik a hasa felé.

Ami még feltűnt, hogy a fogai nem sárgák, hanem fehérek. Nem tudom, hogy ez norvég kölyköknél is így van-e.

Holnap méreckedünk a boltban, hogy mennyit nőtt péntek óta.

A bejegyzés trackback címe:

https://rattus.blog.hu/api/trackback/id/tr291443856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása