Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Új randivideók

Syreni Címkék: videó szex charlie randi dinamó helga rattus2010.03.03. 02:25

Szigorúan kispatkánygyártási tudományos megfigyelési céllal Helgával ma újra kirándulást tettünk a fiúkhoz. Szombaton ugye semmi eksön nem volt, csak visítás, sipítás, szenvedősen-könyörgősen nézés hogy VEGYÉLKIIIIII, aztán két napig szóba se állt velem a kis hisztigép. Mondtam neki Kislányom, tetszik nem teszik, anyu unokákat akar házipatkány-szaporodási rituálét akar tanulmányozni és dokumentálni, úgyhogy megyünk. Nem tudom, hogy mi hatott rá, hogy a lányok itthon a pasiszagot érezve mind jól megverték, vagy a tavaszi szél, ami vizet áraszt, mindenestre a boltba való belépés-lepakolás-Helga ketrecbe-felfedezés-fiúk előkerülés-kergetőzés-PAFF kört szerény másfél perc alatt tudtuk le. Úgyhogy az első akcióról lemaradtam, van viszont sok másik... Alapvetően azt érdemes nézni, ahogy futás közben "pattog", vagyis ugrál, meg orrbarugdossa a fiúkat (később beköltözött a Szputnyikba és a betolakodókat nemes egyszerűséggel orron harapta). Néha rezgett is, de inkább menekült, ilyen "Gyere kergess cicafiú" stílusban - mindig hátranézett a kis csalfája, hogy követik-e...sokkal gyorsabb (és kisebb, így szűkebb helyeken is átfér), mint a fiúk, így voltak balesetek: például (mint az egyik videón látszik is...a negyediken talán) ő elszaladt a két Casanova meg lukra futott...vagyis éppen hogy nem lukra, ha értitek :D De volt olyan is, hogy ketten futottak utána, az egyik utolérte...a másik meg csak a másik fiút érte utol így hárman vonatoztak...fujjfujj, romlott banda.

Helgust hazahoztam (bár Vlad mondta, hogy aludtak együtt a Szputnyikban (L) ) de fájt érte a szívem. Úgyhogy most reménykedünk, hogy pontosan 4 kislány és 1 kisfiú gömbölyíti majd a pocakját, természetesen bármi erre utaló jel van, azonnal írok. Gazdijelöltek jelentkezését továbbra is várjuk, főleg a fiúk árválkodnak nagyon, de a lányos szülők is jöjjenek jöjjenek, patkányéknál sosem lehet tudni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rattus.blog.hu/api/trackback/id/tr731804757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yellowalien (törölt) 2010.05.08. 12:10:42

jaj de édesek :D jó nézni őket. nekem még csak egy patim van, de még kicsi. ha kiveszem, mindig bemászik a pulóverem újján.:D lehet örülne egy ilyen ketrecnek, amiben van cső :D
süti beállítások módosítása