Rövid beszámoló

Syreni Címkék: adatok helga szocializálás rattus2009.11.26. 15:35

Helgus mai mérés alapján 154gr :) Gyarapszik a kisasszony rendesen. A ketrecből már kis türelemmel ki lehet csalogatni nasival, ha éppen olyan kedve van, de sokszor játszik még rettegő vadpatkányosat, olyankor kitekeredős-patkányvadászatot kell megejteni vele. Most 4 napig nem voltak kinn, de ugyanúgy emberközeli maradt, amikor már kint van, megmosdatott, ellopta a csokimat, szóval patkányosan működik.

Kapott ugye egy hete Ivermectin injekciót megelőzés céljából, úgyhogy most ezzel szemben is védve van. A játszóteret nagyon imádja, bár már egyre nehezebben fér be a kő alá XD Hatalmasakat ugrik, rettenetes sebességgel mászik fára.

Valamint a számítások szerint 7 hónapos korában, márciusban ejtjük meg az első felnőttkori randit, vagyis a kisrattusrattusok áprilisban várhatóak - feltéve, hogy sikeres lesz az akció, de ugye miért ne lenne az :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rattus.blog.hu/api/trackback/id/tr431554145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása