Állatorvos

Syreni 2009.11.13. 02:30

Ma viszem vissza a nagylányokat az állatorvoshoz kontrollra (Pöcök valószínűleg atkás, Kozmó pedig sajnos daganatos). Mivel utána egyből a boltba megyünk, és a szépen kitakarított-felújított játszótérre (holnap - vagyis ma... - csinálok videót a lányokról és a játszótérről), ezért a doktorbácsihoz viszem Helgust is, meg persze Prünty se marad itthon.

Állatorvoshoz most az Állatorvosi Egyetemre (SZIE, a Keletitől 5 perc séta) mentünk, azon belül patkányos probémákkal az egzotikus osztályt kell keresni. Mi éppen dr. Sátorhelyi Tamást "fogtuk ki", merem ajánlani mindenkinek. Holnap (vagyis ma...) ha minden igaz dr. Pazár Péter fog rendelni, róla már sok jót hallottunk, leteszteljük milyen :)
www.univet.hu

A másik állatorvos, akit (hallomáásbó, szerencsére nem nagyon kelett eddig járogatnunk) patkányosoknak ajánlani merek, dr. Czirják Judit, akit személyesen már ismerek, maga is patkányok, az első diagnózist Kozmóról ő állította fel és (sajnos) igaznak is bizonyult...
www.paulervet.hu

Majd megkérdezem a dokit (esetleg), hogy felár nélkül ránézne-e a két egészséges gyerekre is, biztos ami biztos. Ha már ott vannak, ugye :) Mert ő, mint állatorvos ne hinném, hogy tudna különbséget tenni Rattus rattus és Rattus norvegicus között, azzal még várjuk a múzeumos bácsit.

Most így ennyit, holnap képek-videók :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rattus.blog.hu/api/trackback/id/tr761521663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása