Mindennapok

Syreni Címkék: adatok helga szocializálás2009.10.23. 09:53

Helga nő, gyarapodik, cseperedik, már 100gr körül van. Abszolút engem érez otthonnak, de csak a pólóm és a bőröm közötti részt. Kézben nem marad meg, pár napja elkezdtem szoktatni ahhoz is. Küzdelmes, mit ne mondjak :) Magától értetődő természetességgel rohan fel rajtam, fut egy kört a nyakam körül és folyik be a ruha nyakán. De ugyanezt csinálja a pulton is, ha leteszem, azonnal indul és tudja, hol vannak csészék, növények, felfedezőset játszik.

A játszótéren a nagy kő alá vagy a fára menekül, mint biztos pont. A lányokkal jól kijön, legtöbbször Kozmó után megy, ő alfázza le a legtöbbször, de aludni is vele látjuk általában. A két kis vendéggel (szintén kollégista-patkányok, két kb vele egykorú fekete kapucnis lány) is hasonló problémás volt összeszoktatni - kb az első pillanattól játszottak.

Egyik nap a kanapén ültem, Helga a derekamnál. Előrébb húzódtam, mire ő megijedt és elrohant egyik irányba, majd vissza, fel a kanapé támlájára, én közben már nevettem a kis hülyén, erre ő teljes pánikban, hogy hova megyek, elvetődött felém (gondolom a pólónyakat célozta meg), de elszámolta és a számban landolt. Persze pillanatok alatt korrigált és elbújt, de azért kicsit érdekes élmény volt az arcom felé repülő 100gr öntudat :)

A mindenfelé bogyózás még egy égető fontosságú probléma, az egyetlen baj, hogy se a szállítót se a ketrecet nem érzékeli büntetésként, vagyis ha kintre bogyózik és beteszem, meg fogja érteni, miért van, de nem fog leszokni róla, mivel neki mindegy hol van. Megfogni még mindig operációnehézségű, kiszedni a ketrecből gumiembert igényel, de ha a nagyokat simogatom, azért figyel, ha kaját osztok, oda is jön. A játszótéren is, ha olyanja van, felszalad a vállamra, de rettentő önfejű, sosem csinálja azt,amit kellene, mindig az, amit ő akar :)

Most épp játszóterezik Jimmyvel és Csubival (vendéglányok), megyek meg is nézem mit rendetlenkedik :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rattus.blog.hu/api/trackback/id/tr801469254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása