Mai méreckedés

Syreni Címkék: charlie adatok pityu dinamó helga2009.10.15. 22:31

Mai méreskedés eredménye súlyügyileg (zárójelben a 3 nappal ezelőtti eredmények)

Charlie: (88gr) 99gr
Dinamó: (78gr) 82gr
Helga: (70gr) 80gr
Pityu: (66gr) 107gr

Pityu vagy most hozza be magát, vagy valamikor menet közben összekevertük őket. Ez amúgy egyre könnyebben megy, nem nagyon lehet megkülönböztetni őket. A szőrükben van különbség, Charlie és Dinamo ugyanolyan homogén színűek, Pityunak dúsabb és heterogénebb, vadasabb szőre van. És ami megzavar pont emiatt, hogy Helga inkább hasonlít Pityura, mint a másik két srácra, viszont neki kopasz a füle töve - ezt egyik fiú sem produkálja. Fejformában, fül-és szemméretben, farokhosszban és testfelépítésben nincs számottevő különbség köztük. Talán majd a muzeológus bácsi megmondja, hogy mi micsoda :)

Ma voltunk Helgussal iskolában - csak az óra elején 20 percet fészkelődött meg harapdált pólón keresztül, amúgy rendes kislány volt. Új szokása, hogy rágja a melltartópántjaimat. Nem annyira jó és üdvözítő szokás...

Ma megint összeengedtem kicsit a srácokkal, a ketrcben azonnal a kajástálhoz rohant, mint akit éheztetnek (pedig nemis). A Rat Complete, Rat&Mouse Pro és SNIFF tápok közül a SNIFF lett az abszolút befutó, ezt még a pólómba is magával hurcolta. Amúgy egyre jobban megmarad vállon is, nem kell mindig tornászni, ha előbújik a ruha alól.

Rendes kislány lesz belőle, szépen nő és nagyon szép a bundája is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rattus.blog.hu/api/trackback/id/tr481453056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása